Devilsin Erik Haulalla kahden syötön ilta

04.01.2024 07:07

Erik Haula syötti kaksi maalia ja lopulta New Jersey Devils voitti Washington Capitalsin vieraissa maalein 6–3 (2–1,2–2,2–0).

Devils jyräsi tasaisesti ja teki kaksi maalia ottelun jokaisessa erässä. Haulan esityöt tulivat toisen erän 3–1-maaliin ja kolmannen erän 5–3-maaliin. Molemmat osumat viimeisteli Dawson Mercer. Lisäksi Haula laukoi ottelussa neljästi maalia kohden. Suomalaishyökkääjän syöttötilaston saldo on nyt kymmenen ja tehotilasto näyttää kokonaisuudessaan lukuja 10+8.

Illan ottelussa Devilsiltä onnistuivat Mercerin lisäksi myös Nico Hischier kahdesti ja Michael McLeod kahdesti. Washingtonin maaleista vastasivat Connor McMichael ylivoimalla 1–2-kavennuksessa, Jevgeny Kuznetsov 2–3-kavennuksessa ja John Carlson 3–3-tasoituksessa ylivoimalla. Alexander Ovetshkin oli syöttämässä kahta maalia. Heikointa NHL-kauttaan pelaava venäläinen, on 36 ottelussa tehnyt vain 8+16 tehopinnaa.

Devils on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan neljä. Caps on hävinnyt kuudesta viimeisestä viisi.

Mercerille NHL-uran 200:s maali Haulan syöttämänä…. Ihan hyvät tehot Haulalla muutenkin.