Haula syötti – Hatakka mukana Devilseissä

23.01.2024 06:56

New Jersey Devilsin Erik Haula keräsi kauden 13. syöttpisteensä ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan. Vegas taipui Newarkissa lopulta jatkoajalla maalein 6–5(2–1,2–4,1–0,1–0).

Haula syötti Curtis Lazarin osuman ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla. Devilsin illan tähti oli kuitenkin Tyler Toffoli hattutempullaan. Toffoli onnistui kahdesti toisessa erässä ja ratkaisi pelin jatkoajan kolmannella minuutilla.

Devilsin kokoonpanossa oli mukana nyt myös suomalaispuolustaja Santeri Hatakka, 23, jolle NHL-peli oli kauden ensimmäinen. Hänet nostettiin ylös viime torstaina. AHL:n Utica Cometsissa kauttaan pelannut puolustaja ei yltänyt pisteille, mutta peliaikaa kertyi yli 17 minuuttia.

”Tuntui hyvältä taas pelata NHL:ssä. Kaikki tapahtuu täällä niin paljon nopeammin. Tein kesällä paljon työtä päästäkseni tälle tasolle. Ottelussa toisen erän jälkeen puhuimme, että mitä teemme seuraavaksi – ja mielestämme teimme sitten hyvää työtä”, Hatakka totesi lehdistölle.

Devils pelaa yhä ilman tähtihyökkääjäänsä Jack Hughesia, joka parantelee ylävartalovammaansa. Häntä ei odoteta takaisin ennen helmikuun alkua.