Ducksin kiri ei riittänyt – voitto Vancouverille

01.04.2024 08:40

NHL:ssä pelattiin pääsiäissunnuntaina vain yksi ottelu. Edellisessä matsissa pudotuspelipaikkansa varmistanut Vancouver Canucks sai Kalifornian vieraita Anaheimista. Vancouver voitti ottelun niukasti 3–2 (1–0,1–0,1–2).

Vancouver nousi ottelussa takaisin voittokantaan kahden tappion jälkeen. Sen maaleista vastasi Dakota Joshua toisessa ja kolmannessa erässä. Joukkueelle onnistui myös Brock Boeser ottelun avauserässä. Joshua virittelee pudotuspelikuntoaan. Hän oli hiljattain 18 ottelua sivussa käsivamman vuoksi ja palasi kaksi peliä sitten kokoonpanoon.

Vancouverin maalia vartioi Arturs Silovs, joka pelasi NHL-ottelun edellisen kerran vuosi sitten. 23-vuotias latvialainen vahtilupaus on pelannut AHL:n Abbotsfordissa. Hänet nostettiin ylös muutama viikko sitten.

Anaheim otti loppukirin kolmannessa erässä. Joukkueen osumista vastasivat Olen Zellweger, jolle maali oli NHL-uran ensimmäinen ja Mason McTavish. Tasoitusmaali jäi kuitenkin puuttumaan. Urho Vaakanainen puolusti Ducksille lähes 15 minuuttia.