Eeli Tolvanen iski jälleen – Montreal sai kyytiä

10.01.2023 06:45

Martin Jones ja Eeli Tolvanen juhlivat onnistumisiaan.©AOP

Eeli Tolvanen oli jälleen vauhdissa, kun Seattle Kraken voitti vieraissa Montreal Canadiensin 4-0.

Montrealin kömpiminen jatkui heti yhden voitetun ottelun jälkeen. Kraken onnistui erityisesti ensimmäisessä erässä, jossa se teki kolme maalia.

Ensin Eeli Tolvanen, 23, iski ottelun 1-0:aan reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Osuman syöttivät Vince Dunn ja Yanni Gourde. Erän puolivälissä Daniel Sprong onnistui ylivoimalla ja erän loppupuolella Vince Dunn vei ottelun jo 3-0:aan, nyt  Tolvasen ja Gourden avuastamana. Kolmannen erän lopussa Matty Beniers laittoi kiekon vielä tyhjiin.

Krakenin maalivahti Martin Jonesille nollapeli oli kauden toinen ja se tuli 21 torjunnalla. Urallaan hän on torjunut nollapelejä jo 27.

Tolvasen tammikuu on ollut hyvä. Tehopinnat ovat viidessä pelaamassaan Kraken-ottelussa 4+3. Kraken on myös voittanut viisi viimeistä otteluaan.

Tolvasen oiva veto maalin kulmalta näkyy tästä.