Englantilaisseuroille katastrofi Mestarien liigassa

18.04.2024 02:35

Mestarien liiga

Mestarien liigan välierät pelataan tänä keväänä ilman englantilaisseuroja, sillä Manchester Cityn ja Arsenalin taival katkesi jo puolivälierissä keskiviikkona.

Mestarien liigan viime keväänä voittanut Manchester City hävisi kotikentällään Real Madridille rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Rodrygo vei vieraat johtoon 12 minuutin pelin jälkeen ja Kevin De Bruyne tasoitti tilanteen 1-1:een ja yhteismaalit 4-4:ään 76 minuutin kohdalla. Näin edessä oli jatkoaika, joka sekään ei tuonut ratkaisua.

Rangaistuspotkukisassa Real Madridin Luka Modric epäonnistui Real Madridin ensimmäisenä laukojana, mutta niin tekivät myös Manchester Cityn toinen ja kolmas laukoja, Bernardo Silva ja Mateo Kovacic. Tämä riitti Real Madridille, jonka muut neljä laukojaa onnistuivat rangaistuspotkuissaan.

Bayern Münchenin ja Arsenal pelasivat tarkan ja värittömän ottelun, joka ratkesi Joshua Kimmichin pukattua isännille 1-0-voitto-osuman toisella jaksolla. Näin Bayern meni välieriin yhteismaalein 3-2.

Real Madrid ja Bayern München kohtaavat toisensa välierissä. Toisessa välierässä iskevät yhteen Borussia Dortmund ja PSG.