TILANNEHUONE

Eremenko loppukaudeksi HIFK:n paitaan

28.07.2022 10:47

Eremenko loppukaudeksi HIFK:n paitaan

Roman Eremenko pelaa jatkossa veljensä Sergein kanssa HIFK:ssa.©AOP

Veikkausliiga

Muutaman viikon Veikkausliigan HIFK:n kanssa harjoitellut Roman Eremenko, 35, on tehnyt pelaajasopimuksen seuran kanssa. Eremenko vahvistaa joukkuetta loppukauden.

”Positiiviset tunnelmat tällä hetkellä, pitkään aikaan en ole pelannut ja siksi tuntuu hyvältä. Siirto ei kuitenkaan ollut alusta asti suunniteltu. Tulin harjoittelemaan seuraan pari viikkoa sitten ja asia johti toiseen ja nyt olemme tässä tilanteessa. Yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta”, Eremenko sanoo seuran haastattelussa.

”Uskon tuovani mukanani kokemusta seuraan ja yritän omalla työnteollani antamaan kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti se riittää parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Paikat ei luonnollisesti ole täysin samassa kunnossa kuin ennen, mutta työnteolla päästään taas vauhtiin. Taistellaan loppuun asti, tänne ei tultu lomalle, vaan kaikki annetaan”, pelaaja lisää.

Eremenko on urallaan edustanut mm. Dynamo Kievia, Rubin Kazania ja CSKA Moskovaa. Hän on pelannut myös 73 A-maaottelua Suomen maajoukkueen mukana.

Eremenko on mukana HIFK:n vahvuudessa heti ja hänen ensimmäinen Veikkausliigan ottelunsa on Interiä vastaan maanantaina 1. elokuuta.