Erik Haula ja Mikko Rantanen tehokkaina

14.01.2024 07:37

New Jersey Devils katkaisi vierasvoitollaan Florida Panthersin yhdeksän ottelun voittoputken. Devils voitti Sunrisessa maalein 4–1 (2–0,1–1,1–0). Devilsin voiton tae oli saksalaismaalivahti Nico Daws, joka pysäytti ottelussa kaikkiaan 36 kiekkoa. Ottelu oli 23-vuotiaalle vahdille kauden neljäs.

Devils teki myös ottelun kolme ensimmäistä maalia. Erik Haula vastasi 3–0-0sumasta. Syöttäjiä osumaan ei merkitty. Maali oli pelaajan kauden kymmenes onnistuminen. Lisäksi Devilsille osuivat Alexander Holtz, Jesper Bratt ja John Marino.

Floridan ainoasta maalista vastasi maalitykki Sam Reinhart ylivoimalla kolmannessa erässä.Voitollaan Devils katkaisi kahden ottelun tappioputken.

Torontossa Maple Leafs sai lumipesut Colorado Avalanchelta, joka voitti ottelun maalein 5–3. Mikko Rantanen taiteili ottelussa tehot 1+1. Pelaajan pisteputki on taas seitsemän peräkkäisen ottelun pituinen. Leafs oli ensimmäisen erän jälkeen kolmen maalin johdossa, mutta ottelun loput osumat viimeisteli Avalanche.

Rantanen iski toisessa erässä 2–3-kavennuksen ja syötti kolmannessa erässä Nathan MacKinnonin 4–3-johtomaalin. Ross Colton viimeisteli loppulukemat. Coloradon voittoputki on tällä erää kolmen ottelun pituinen.