Erik Haula syötti kaksi maalia – Tolvanen yhden

17.11.2023 08:34

Erik Haula syötti kaksi maalia, kun New Jersey Devils voitti Pittsburgh Penguinsin vieraissa peräti 5–2(1–1,1–1,3–0). Tappio katkaisi Pittsburghin viiden ottelun voittoputken.

Haula syötti ensimmäisessä erässä Curtis Lazarin 1–1-alivoimatasoituksen ja toisessa erässä Nathan Bastianin 2–2-tasoituksen. Voitto katkaisi Devilsin kolmen ottelun tappioputken. Jack Huges ei vieläkään pelannut. Myös Nico Hischier ja Timo Meier olivat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Arizona Coyotes voitti vierasjäällä Columbus Blue Jacketsin maalein 3–2 (0–0,1–1,2–1). Arizonan voiton takasi Logan Cooleyn ja Lawson Crousen iskemät kaksi maalia 28 sekunnin sisään ottelun lopulla. Arizonalle onnistui myös Barrett Hayton. Arizonan suomalaisstara Matias Machelli loukkaantui ottelussa ja ehti pelata vain kuusi minuuttia. Columbuksen onnistumiset viimeisteli Damon Severson ottelun alun ja ottelun lopun maaleillaan. Jackets kärsi ottelussa jo seitsemännen peräkkäisen tappionsa. Patrik Laine jäi ilman tehopisteitä ja pelasi reilut 12 minuuttia.

Eeli Tolvanen keräsi kauden kahdeksannen syöttöpinnansa kotiottelussa NY Islandersia vastaan. Tolvanen syötti Kailer Yamamoton 3–3-tasoituksen ylivoimalla kolmannen erän lopulla. Yamamoto ratkaisi myös voiton Krakenille voittolaukauksilla. Ottelu päättyi lukemiin 4–3 (2–1,0–1,1–1,1–o).

Florida Panthers taipui Kingsille Los Angelesissa maalein 2–1 (1–0,1–0,0–1). Aleksander Barkov syötti joukkueensa ainoan maalin kolmannen erän puolivälissä. Syöttöpinna on Florida-kapteenin 11:s tällä kaudella.

San Jose Sharks rusikoi kotonaan St. Louis Bluesin peräti maalein 5–1(1–0,4–0,0–1). Suomalaistehoja ottelussa ei tullut, mutta Sharksin Mikael Granlund pelasi yli 21 minuuttia ja laukoi kahdesti. Bluesin Kasperi Kapanen laukoi neljästi lähes 18 minuutin peliajan puitteissa. Kaapo Kähkönen torjui peräti 44 kiekkoa Sharksin maalilla. Bluesin Pavel Buchnevichin kolmannen erän jälkipuoliskon osuma pilasi Kähkösen nollan.

Siitä Haulan rauhallinen syöttö ja Lazarin alivoimaosuma…