TILANNEHUONE

Eriksen matkalla Manchesteriin – Ronaldo puuttui harjoituksista

04.07.2022 16:52

Eriksen matkalla Manchesteriin – Ronaldo puuttui harjoituksista

Christian Eriksenin ura jatkunee Manchester Unitedissa.©AOP

Valioliiga

Christan Eriksen, 30, on tehnyt alustavan sopimuksen Valioliigan Manchester Unitedin kanssa. Eriksen käy läpi vielä lääkärintarkastuksen ennen sopimuksen varsinaista allekirjoitusta. Eriksenin neuvoteltu sopimus on kolmevuotinen ja hän siirtyy seuraan ilmaisena siirtona.

Eriksen liittyi Valioliigan Brentfordin kokoonpanoon viime tammikuussa. Hän teki joukkueelle 11 ottelussa maalin ja neljä syöttöä. Hän oli Serie A:n Inter Milanin pelaaja ennen sydänkohtaustaan vuosi sitten EM-kisoissa ottelussa Suomea vastaan. Inter purki sopimuksensa hänen kanssaan terveystilanteen vuoksi. Aiemmin urallaan Eriksen on pelannut myös Tottenhamissa ja Ajaxissa.

Tilaa Man Unitedissa on tekemässä mahdollisesti Cristiano Ronaldo, joka on lehtitietojen mukaan pyytänyt siirtoa pois joukkueesta. Syynä on, että 37-vuotias Ronaldo haluaa vielä uransa lopulla pelata myös Mestarien liigaa. Man Unitedin harjoituskausi alkoi maanantaina 4. heinäkuuta. Ronaldo ei palannut ainakaan vielä silloin joukkueen harjoituksiin. Seura ilmoitti lyhyesti, että Ronaldo ei ole mukana harjoituskentällä perhesyiden vuoksi.

Lisäksi Tyrell Malacia, 22, on siirtymässä seuraan hollantilaisesta Feyenoordista. 12.9 miljoonan punnan siirto allekirjoitetaan, kun pelaaja on käynyt läpi lääkärintarkastuksen maanantaina.