Eriksenin peli sujui hyvin – Newcastle teki silti maalit

26.02.2022 20:14

Christian Eriksen teki paluun pelikentille Valioliigassa.@AOP

Valioliiga

Christian Eriksen palasi launtaina Valioliigan pelikentälle tositoimiin. Pelaaminen Brentfordin paidassa ottelussa Newcastlea vastaan oli Eriksenin ensimmäinen oikea peli viime kesän sydänpysähdyksen jälkeen. Eriksen tuli kentälle vaihdosta ottelun 52. minuutilla. Newcastle johti ottelua jo 2-0 ensimmäisen puoliajan maaleillaan. Brentford puolestaan joutui pelaamaan yhden miehen vajaalla, koska Josh Dasilva sai punaisen kortin 11. minuutilla. Erikson teki ahkerasti taikojaan kentällä, mutta lukemat eivät muuttuneet, Newcastle otti 0-2-vierasvoiton.

Ottelun jälkeen Eriksen kertoi Viaplayn haastattelussa, että oli hyvä olla taas kentällä ja paljasti, että koko perhe anoppia myöten, sekä häntä auttaneet lääkärit olivat katsomossa seuraamassa hänen paluutaan.

Brentfordin manageri Thomas Frank totesi Skylla, että hän on nähnyt Eriksenin ilmiömäisiä syöttöjä jo harjoituksissakin ja sanoi olevansa varma, että Eriksen auttaa kahdeksan tappion putkessa olevaa joukkuetta jatkossa paljon. Viilipyttymäinen Eriksen ei kuulemma paljoa hötkyillyt ennen ottelua. Frank muistutti, että jalkapallo on Eriksenille kuin pyörällä ajo. Hän on tehnyt sitä koko elämänsä, tosin nyt on takana pitkä tauko edellisestä pelikerrasta ja virettä pitää vielä hieman hakea. Frank ei paljastanut koska Eriksen voisi olla jo avauksessa.