TILANNEHUONE

Eriksenin siirto varmistui – innostunut tulevaisuudesta

15.07.2022 18:47

Eriksenin siirto varmistui – innostunut tulevaisuudesta

Christian Eriksen jatkaa uraansa Manchesterissä. ©AOP

Valioliiga

Valioliigan Manchester United on vahvistanut tanskalaispelaaja Christian Eriksenin, 30, siirtymisen seuraan. Eriksenin sopimus Unitedin kanssa on kolmivuotinen. Aiemmin urallaan Eriksen on pelannut Ajaxissa, Tottenhamissa, Inter Milanissa ja Brentfordissa. Eriksenille asennettiin sydämentahdistaja viime kesän EM-kisojen jälkeen. Hänen sydämensä pysähtyi karmaisevalla tavalla kesken pelin EM-ottelussa Suomea vastaan.

”Minulla on yhä kunnianhimoa pelatessani. Minulla on paljon saavutettavaa ja tämä on täydellinen paikka jatkaa uraani”, Eriksen toteaa seuran haastattelussa.

Eriksen on seurannut Manchester Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin uraa Ajaxissa. Hän kävi pitkän keskustelun ten Hagin kanssa ennen sopimuspäätöstään. Eriksenistä oli kiinnostunut myös hänen entinen seuransa Tottenham.

”Olen seurannut Erikin työtä Ajaxsissa ja tiedän sen yksityiskohtien ja valmistautumisen tason, minkä hän kollegoineen pistää työhönsä joka päivä. On aivan selvää, että hän on mahtava valmentaja”, Eriksen sanoo.

”Keskusteltuani hänen kanssaan ymmärsin hänen visionsa ja pelitapansa ja olin entistä innostuneempi tulevaisuudesta yhdessä.”