Farul nousi maalin takaa 2-1-voittoon HJK:sta

24.08.2023 22:10

Eurocupit

Joona Toivion toisen jakson alussa iskemä 1-0-johtomaali ei riittänyt HJK:lle Konferenssiliigan viimeisen karsintakierroksen avausottelussa romanialaista Farul Constanțaa vastaan.

Isäntäjoukkue kuittasi Toivion kulmapotkusta 51. minuutilla ohjaaman osuman kahdeksan minuuttia myöhemmin, kun Rivaldinho iski paitsion rajamailla olleesta tilanteesta Farulin tasoituksen. Maali tarkistettiin VAR:illa, mutta se hyväksyttiin.

Ottelu ratkesi 82. minuutilla, kun Mihai Popescu täräytti volleyn etukulmasta ohi Niki Mäenpään.

Farul hallitsi ottelua. Se voitti laukaukset 12-2 ja maalilaukaukset 7-1. Pallonhallinnan Farul voitti 55-45.

Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan viikon päästä Helsingissä. Otteluparin voittaja pääsee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Pudonnen joukkueen pelit Euroopassa loppuvat saman tien.