TILANNEHUONE

Félix luottavaisena Dortmundia vastaan – ”Maalit tulevat”

07.03.2023 10:33

Félix luottavaisena Dortmundia vastaan – ”Maalit tulevat”

Joao Felix haluaa jo onnistua maalien tekemisessä.©AOP

Mestarien liiga

Valioliigan Chelsean hyökkääjä Joao Félix, 23, on iloinen, että hänet lainattiin Lontooseen Atlético Madridista. Chelsea pelaa erilaista jalkapalloa, mutta portugalilainen sanoo sen sopivan hänelle.

”Mielestäni tarvitsin muutosta. Yritin tehdä parhaani, mutta se ei toiminut. Tämä lainadiili on tärkeä minulle ja olen iloinen siitä”, Félix totesi Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa.

”Täällä pelataan erilaista jalkapalloa ja liiga on täysin erilainen verrattuna La Ligaan. Chelseassa hyökätään, hallitaan palloa ja dominoidaan. Se on myös sellaista jalkapalloa, josta minä pidän. Tunnen nyt vapautta pelaamisessani.”

Félix on viimeistellyt Sinisille kuitenkin vasta yhden maalin.

”Maalien puute on turhauttavaa, niin minulle kuin aina kaikille hyökkääjille. Mutta tämä on jalkapalloa. Työtä täytyy tehdä ja ehkä ne maalitkin sitten tulevat.”

Félixin tammikuinen sisääntulo Chelseaan muistetaan varmasti ikuisesti. Hän sai punaisen kortin 58. minuutilla ottelussa Fulhamia vastaan.

”En yleensä saa punaisia. Se oli toinen punainen urallani ja se oli typerä. Pelasin hyvin ja joukkueessa oli hyvä olla. Tilanne oli paha, koska se oli debyyttiotteluni. Joukkue on kuitenkin kohdellut minua hyvin ja olen pystynyt elämään asian kanssa.”

Tällä kaudella pahasti alisuorittaneella Chelsealla on kovat paineet tiistain ottelussa. Viikonlopulta on alla kuitenkin 1-0-voitto Leedsistä.

”Ei paineita ottelusta. Tämä on työtämme. Meidän täytyy nauttia jalkapallosta ja voittaa. Luotto on korkealla.”

Mestarien liiga: Chelsea – Dortmund tiistaina kello 22.