TILANNEHUONE

Fleury jää Wildiin, Colorado vaihtaa vahtia

08.07.2022 02:32

Fleury jää Wildiin, Colorado vaihtaa vahtia

Marc-Andre Fleury jatkaa Minnesotassa.@AOP

NHL

NHL:n Minnesota Wild on tehnty jatkosopimuksen maalivahti Marc-Andre Fleuryn, 37, kanssa. Sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 7 miljoonaa dollaria. Fleury siirtyi Minnesotaan viime keväänä. Hän pelasi viime kaudella 56 ottelua 90,8 prosentin varmuudella. Fleury siirtyi Wildin vahvuuteen Chicagosta, jonne hän siirtyi 2021. Hän on urallaan pelannut myös 12 kautta Pittsburgh Penguensissa ja neljä kautta Vegasissa. Hän voitti Pittsburghin paidassa Stanley Cupin kolmasti 2009, 2016 ja 2017.

Ottawa Senators hankki juuri ennen varaustilaisuuden alkua laituri Alex DeBrincatin, 24, Chicago Blackhawksista. Hawks sai siirrossa Ottawan ensimmäisen kierroksen seitsemännen varausvuoron ja toisen kierroksen varausvuoron numero 39.

Igor Shestrjorkinin varjoon NY Rangersin maalilla jäänyt maalivahti Aleksandr Georgijev, 26, siirtyy Colorado Avalancheen. Rangers saa varaustilaisuuden kolmannen ja viidennen varauskierroksen vuorot, sekä kolmannen kierroksen varausvuoron vuoden 2023 varaustilaisuuteen. Georgijev pelasi Rangersissa viisi kautta. Hän on pelannut myös Liigan TPS:ssä.