Florida avasi voitolla – Barkov syötti kaksi

03.05.2023 06:35

Aleksander Barkov antoi kaksi tärkeää syöttöä kolmannessa erässä.©AOP

Florida Panthers avasi toisen pudotuspelikierroksensa Toronto Maple Leafsia vastaan voitolla. Floridan hyvä vierasvire jatkui ja toi voiton lukemin 4–2(1-0,2-2,1-0).

Florida meni ottelussa johtoon ensimmäisen erän puolivälissä Nick Cousinsin maalilla ja lisäsi johtoaan 2–0:aan toisen erän kahdeksannella minuutilla Sam Bennettin osumalla.

Sitten Leafs tuli tasoihin kuudessa minuutissa toisessa erässä. Ensin osui Matthew Knies, jolle maali oli NHL-uran ensimmäinen ja sitten Michael Bunting.

Panthers ei kuitenkaan hyytynyt, vaan Aleksander Barkov syötti ensin Carter Verhaeghen 3–2-osuman toisen erän lopulla ja kolmannessa erässä Barkov järjesti kiekon yhdessä Matthew Tkachukin kanssa Brandon Montourille, joka iski sen maaliin.

Floridan Sergei Bobrovsky oli myös kiireinen maalillaan. Hän torjui 34 kiekkoa. Leafsin Ilja Samsonov teki 24 torjuntaa. Niiden joukossa pysähtyivät myös Anton Lundellin ja Barkovin laukaukset.

Florida johtaa sarjaa nyt 1–0 ja seuraava koitos on perjantaina Toronton aikaa.

Matthew Tkachuk haastaa Roope Hintzin tehotilaston kärjessä….