TILANNEHUONE

Florida ei saanut aikaiseksi maaliakaan

25.11.2023 07:35

NHL

Kiitospäivä-perjantain matsi oli vaikea myös Florida Panthersille. Joukkue hävisi kotonaan Winnipeg Jetsille tekemättä maaliakaan. Jets voitti lukemin 3–0.

Ottelu oli Jets-koutsi Rick Bownessin paluumatsi kuukauden tauon jälkeen, jonka hän piti vaimonsa sairastumisen vuoksi.

Vieraan osumista vastasivat Nino Niederreiter, Nikolaj Ehlers ja Adam Lowry laittamalla kiekon tyhjiin. Florida on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja on tehnyt niissä vain yhden maalin.

Perjantain ottelussa Floridan maalivahti Sergei Bobrovsky teki minkä voi. Torjuntoja tuli 29. Polvivamman kanssa tempoileva Aleksander Barkov oli taas mukana kokoonpanossa. Hän oli sivussa kaksi edellistä ottelua, mutta pelasi nyt lähes 20 minuuttia.

Dallas Starskaan ei löytänyt parasta virettään ja Calgary Flames vei Dallasista pisteet maalein 7–4. Suomalaispelaajat eivät nousseet tehoille, mutta Dallasin nuori Wyatt Johnston teki kaksi joukkueensa osumista. Lopuista vastasi Jason Robertson ja Joe Pavelski. Dallas on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.

Kurtis MacDermidin kauden ensimmäinen osuma nosti Colorado Avalanchen voittoon ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Colorado voitti ottelun vieraissa lukemin 3–2(1–0,1–2,1–0). Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury käytti Native American Heritage night -kypäräänsä ottelun lämmittelyssä, vaikka NHL oli sen jostain syystä sakon uhalla kieltänyt.

Seattle Kraken hävisi kotijäällään Vancouver Canucksille maalein 1–5 (0–1,1–1,0–3). Kraken on hävinnyt kolmesta viimeisestään kaksi. Canucks taas on voittanut kolmesta viimeisestään kaksi.

Barkov tsemppasi taas pelaajat jäälle…