Florida jyräsi taas – Hintz kannatteli Dallasia

24.04.2022 07:54

Claude Giroux ja Alexander Barkov juhlivat onnistumisia lauantaina.@AOP

Kovalla itseluottamuksella pelaava ja NHL:ää johtava Florida Panthers teki seurahistoriaa voittamalla 13:nnen ottelun peräkanaa. Lauantai-iltana kaatui Toronto Maple Leafs tiukassa koitoksessa Sunrisessa maalein 3-2 jatkoajalla. Voittoputki on pisin NHL:ssä sitten 2016-17 -kauden, jolloin Columbus nykäisi 16 ottelua putkeen.

Floridan voitosta vastasivat Claude Giroux maalilla ja kahdella syötöllä, Aleksander Barkov kauden 39:lla maalillaan ja yhdellä syötöllä, sekä Brandon Montour ratkaisevalla jatkoajan maalillaan. Mason Marchment teki kaksi syöttöä ja maalivahti Sergei Bobrovsky kruunasi illan tekemällä 34 torjutaa. Voitto on veskarin 39:s.

”Ei sillä väliä ketä vastaan pelaamme, me haluamme koko ajan kehittyä ja joukkue rakentuu sitä mukaa. Mutta me emme voita jos Bobrovsky ei tee noita torjuntojaan. Hän oli luotettava ja todella sulki oven maalillaan”, Giroux totesi NHL:n haastattelussa.

Florida kohtaa runkosarjassa vielä Tampan kotona ja Bostonin, Ottawan, sekä Montrealin vieraissa.

MUUTA: Dallas Starsin Roope Hintz teki kaksi maalia peräjälkeen Dallasin voittaessa Seattle Krakenin kotonaan maalein 3-2. Voittomaalin teki Vladislav Namestnikov. Dallas teki kaikki maalinsa toisessa erässä. Kolmas erä oli maaliton. Dallas on yhä pudotuspelitaistossa. Otteluita on enää kolme jäljellä. Bostonin Erik Haula syötti Taylor Hallin 2-0-0suman NY Rangersia vastaan. Boston voitti ottelun 3-1.