Florida kiri jälleen – Barkov syötti ratkaisevan

09.04.2022 08:04

Florida juhli lopulta ottelussa Buffaloa vastaan.@AOP

Buffalo Sabres pääsi 3-1-johtoon ensimmäisessä erässä Florida Panthersia vastaan. Tavoilleen uskollisena Florida kuitenkin nousi jälleen tasoihin ja meni ohi toisen ja kolmannen erän osumillaan. Florida keräsi voiton Sunrisessa maalein 4-3. Eetu Luostarinen syötti ottelussa yhden osuman ja kapteeni Aleksander Barkov syötti kaksi. Barkov auttoi Sam Bennettiä ratkaisuosumassa, joka tuli vain reilu 37 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Kotivoitto oli panttereiden 30:s tällä kaudella. Yhteensä joukkue on korjannut jo 50 voittoa. Siirtorajalla Panthersiin siirtynyt Glaude Giroux teki joukkueensa ensimmäisen maalin ensimmäisessä erässä ja se tuli ylivoimalla. Giroux on kotiutunut Floridaan hyvin. Tehot ovat yhdeksässä ottelussa 2+9.

MUUTA: Carolina hävisi NY Islandersille kotonaan 1-2. Sebastian Aho syötti joukkueensa ainokaisen, Vincent Trocheckin tekemän 1-1-tasoituksen. St. Louis Blues voitti Minnesota Wildin kotonaan 4-3. Ville Husso oli jälleen maalilla ottelussa Minnesotaa vastaan ja torjui 35 kertaa. Husso on torjunut seitsemässä viimeisessä ottelussaan kuusi voittoa. Maaliin on mennyt 15 kiekkoa. Lauantain ottelussa NY Islandersia vastaan Jordan Binningtonin odotetaan saavan välillä Blues-maalin vahtivuoron. Coloradon Mikko Rantanen keräsi syöttöpisteen, kun joukkue voitti Winnipeg Jetsin 5-4. Rantasen tehotilasto näyttää jo 35+51.