Florida rynni taas takaa – Barkov tärkeä palanen

12.05.2022 07:26

Aleksander Barkov on tehnyt pudotuspeleissä viisi tehopistettä tähän mennessä.@AOP

Washington Capitals ajatteli pitelevänsä jo varmaa kolmen maalin johtoa, kun T.J. Oshie teki toisessa erässä illan toisen osumansa Sunrisessa ja siirsi ottelun lukemat 3-0:aan. Panthers teki taas kuitenkin floridat ja rynni lopulta ohi. Panthers teki ottelun jälkipuoliskolla viisi osumaa peräjälkeen ja voitti ottelun 5-3. Washington on hävinnyt Panthersille kahdesti aiemminkin kolmen maalin johtoaseman jälkeen Floridassa tällä kaudella.

Aleksander Barkov syötti ottelussa kaksi osumaa. Ensin Carter Verhaeghen 1-3-kavennuksen, kun toista erää oli pelattu 6.50. Sitten kaksikko juonitteli myös kolmannen erän 4-3-johtomaalin, kun kolmatta erää oli pelattu 3.04. Muut Floridan maalintekijät olivat Patric Hörnqvist, Sam Reinhart ja myös Claude Giroux palasi maalintekijäksi kahden ottelun maalittoman putken jälkeen. Verhaeghe valittiin ottelun ykköstähdeksi tehoillaan 2+3. Viiden tehopisteen ilta on uusi seuraennätys. Aleksander Barkov sai kakkostähden kahdella syötöllään.

”Emme aloittaneet ottelua, kuten halusimme. Sitten aloimme pelata oikealla tavalla”, Barkov totesi ESPN:n haastattelussa.

Kohtaaminen oli otteluparin viides. Panthers on nyt voittanut kaksi ottelua peräkkäin. Edellisen se voitti Washingtonissa jatkoajalla 3-2 ja kuinka ollakaan, Carter Verhaeghen osumalla. Seuraava koitos on perjantaina D.C:ssä.

Ottelupari Floridalle 3-2.

MUUTA: NY Rangers nousi sillasta ja otti kahden tappion jälkeen voiton Pittsburghista kotihallissaan Madisonilla lukemin 5-3. Kaapo Kakko oli syöttämässä Alexis Lafrenieren 2-2-tasoitusosumaa toisessa erässä. Ottelusarja Pittsburghille 3-2. Calgary Flames voitti Dallas Starsin viitospelissä maalein 3-1. Dallasin ainokaisen teki Jason Robertson Jamie Bennin ja Esa Lindellin syötöstä. Calgary johtaa otteluparia voitoin 3-2.