TILANNEHUONE

Florida teki merkittäviä jatkosopimuksia

01.07.2024 18:22

NHL

Florida Panthers tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen huippuhyökkääjänsä Sam Reinhartin, 28, kanssa. Pelaajan sopimus on peräti kahdeksan vuotinen ja noin 8,6 miljoonan dollarin arvoinen.

Reinhart oli mestaruuskeväänä yksi joukkueen kantavista voimista. Hän teki 82 runkosarjan ottelussa tehot 57+37 ja lisäksi kevään 22 pudotuspelissä 9+6. Ylivoimamaaleja hyökkääjä lätki kaudella 27.

”Hänen huippupersoonallisuutensa ja kova työmoraalinsa nostavat hänen monipuolisuutensa ja arvonsa pelaajana toiselle tasolle. Olemme iloisia, että hän jatkaa ryhmässämme”, GM Bill Zito hehkuttaa.

Lisäksi Florida teki jatkosopimuksen puolustaja Dmitri Kulikovin, 33, kanssa. Sopimus on nelivuotinen ja 4,6 miljoonaa dollaria. Kulikov on Panthersin kesän 2009 ensimmäisen kierroksen varaus, mutta hän on pelannut urallaan myös Buffalossa, Winnipegissä, New Jerseyssä, Edmontonissa, Minnesotassa, Anaheimissa ja Pittsburghissa ennen paluutaan taas takaisin Sunriseen viime syksynä.

Florida päästi kuitenkin irti puolustaja Brandon Montourista, 30, joka jatkaa uraansa seitsemän vuotisella ja 50 miljoonan arvoisella sopimuksella Seattle Krakenissa. Montour oli osa Floridan Stanley Cup -mestarijoukkuetta tänä keväänä.