Florida voitti Dallasin – Barkov ja Mikkola tehokkaina

07.12.2023 07:00

Florida Panthers isännöi keskiviikkona Dallas Starsia. Ilta ei päättynyt Starsin suunnitelmien mukaan, vaan Floridalta löytyi neljä eri maalintekijää ja se voitti ottelun lukemin 5–4 (2–1,1–0,2–3).

Yksi illan onnistujista oli Aleksander Barkov, joka teki yhden ja syötti yhden. Hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi. Barkovin kolmannen erän alun 4–3-johtomaali tuli hyvin erikoisen kuvion päätteeksi. Maalia oli syöttämässä Sam Reinhart ja Evan Rodrigues. Maali on Barkovin kauden kahdeksas. Syöttöpisteen Barkov keräsi Reinhartin 2–1-maalista.

Pantterien Niko Mikkola syötti jälleen kaksi maalia. Hän auttoi ensin aivan ottelun alussa Rodriguesia tämän ensimmäisessä maalissa ja syötti sitten toisen erän ensimmäisellä minuutilla Carter Verhaeghen 3–1-osuman.

Dallasin suomalaisista tehopisteille ylsi Miro Heiskanen kakkossyöttämällä Mason Marchmentin 2–3-kavennusmaalin ylivoimalla ja Jani Hakanpää syöttämällä Jevgeni Dadonovin 3–3-maalin heti perään. Heiskanen pelasi hurjat minuutit. Hän oli kentällä reilut 28 minuuttia, mikä oli eniten kaikista ottelun kenttäpelaajista.

Dallas on kahden ottelun tappipputkessa Floridan turneellaan. Panthers hävisi edellisen ottelunsa Islandersia vastaan.

Evan Rodrigues teki neljä tehopistettä Dallasin kustannuksella…