Floridalla voittoputki päällä – Tkachuk iski kolme

10.01.2024 07:17

Florida Panthers porskutti mukavaan vierasvoittoon St. Louis Bluesista maalein 5–1 (1–1,1–0,3–0). Matthew Tkachuk teki ottelussa uransa viidennen hattutempun. Hän onnistui lapsuutensa kotikonnuilla kolme kertaa päätöserässä ja viimeinen kiekko meni tietysti tyhjiin.

Tkachuk on tehnyt kaudella 11 maalia ja niistä kuusi on tullut vuoden vaihteen jälkeen. Hän sanoo, ettei ole juuri muuttanut omassa pelissään mitään, mutta nyt vain onnistumisia tulee.

Anton Lundell kakkossyötti Tkachukin toista maalia. Osuma siirsi lukemat Panthersille 4–1:een. Lundellille syöttöpinna oli kauden 11:s.

Myös Aleksander Barkov auttoi jälleen yhdessä Tkachukin kanssa Sam Reinhartia. 2–1-osuma toisessa erässä ylivoimakuvion päätteeksi. Syöttöpinna oli Barkoville kauden 33:s. Reinhart on tehnyt kuusi maalia neljässä viimeisessä ottelussa. Panthersille osui myös Kevin Stenlund ensimmäisessä erässä 1–1-tasoituksella.

St.Louisin ainoan teki ottelun alussa Brayden Schenn.

Floridalaisten voittoputki on nyt jo huikean kahdeksan ottelun pituinen. Viimeiset neljä voittoa ovat tulleet vierasjäillä. Liigassa Florida on kuudennella sijalla. Ykkösenä on neljän pinna erolla Winnipeg Jets.