TILANNEHUONE

Floridalle kolmas peräkkäinen tappio – Nyt jyräsi Columbus

21.11.2022 06:41

Floridalle kolmas peräkkäinen tappio – Nyt jyräsi Columbus

Daniil Tarasov onnistui Columbuksen maalilla.©AOP

NHL

Florida Panthers on tappioputkessa. Se on nyt hävinnyt kolme viimeistä otteluaan ja kaksi niistä kotona. Sunnuntaina tappio tuli Blue Jacketsia vastaan Columbuksessa, kun Jackets voitti 5-3.

Columbuksen voiton takeita olivat Johnny Gaudreaun tehot 1+2, Sean Kuralyn alivoimaonnistuminen ja maalivahti Daniil Tarasovin huikeat 47 torjuntaa.

”Voitimme ottelun, joka ei ollut meidän hallussamme koko iltaa. Löysimme tavan pysyä pelissä mukana ja tehdä oikeita ratkaisuja. Hyvä meille. Mielestämme näytimme tietyissä tilanteissa kypsyyttä”, Kuraly kommentoi ESPN:lle.

Suomalaisille ei ottelussa merkitty tehopisteitä. Floridan Mathhew Tkachuk venytti pisteputkensa neljään tekemällä ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä. Sergei Bobrovsky pysäytti pantteri-maalilla 18 kiekkoa. Ottelussa oli maaleilla vastakkain kaksi saman venäläiskaupungin kasvattia. Patrik Laine ei ollut Columbuksen kokoonpanossa. Hän parantelee vielä pitkään nilkkavammaansa.

Florida on jo 12 pistettä jäljessä Atlantic divisioonaa johtavaa Bostonia, joka porskuttaa 11 kotivoiton putkessa.

Pittsburgh Penguins voitti Blackhawksin Chigacossa maalein 5-3. Ottelu oli 36-vuotiaan Jevgeni Malkinin uran tuhannes ja hän teki siinä kauden kahdeksannen maalinsa. Joukkue oli tuonut yllätyksenä Malkinin pojan Nikitan pukuhuoneeseen lukemaan juhlaottelun aloituskokoonpanon. Lisäksi joukkue matki Malkinin rutiinilämmittelyt yhdessä ennen peliä. Kasperi Kapanen ei ollut joukkueen kokoonpanossa.