TILANNEHUONE

Floridalle neljäs tappio – Sarokselle taas nollapeli

24.03.2024 06:01

NHL

Florida Panthers ja NY Rangers mittasivat tasoaan Manhattanilla lauantaina. Ottelu venyi voittomaalilaukauksille ennen kuin voittaja selvisi. Rangersin Artemi Panarin oli ratkaiseva tekijä. Voitto New Yorkiin maalein 4–3.

Eetu Luostarinen oli ottelun suomalaisonnistuja. Hyökkääjä veti Floridan 2–0-johtomaalin toisen erän alussa. Se oli pelaajan kauden 12 osuma. Sen jälkeen Rangers onnistui. Adam Fox osui kerran ja Panarin osui kahdesti. Floridan muut maalit teki Matthew Tkachuk ja Carter Verhaeghe. Rankuilla Anton Lundell veti rystyn vasemmalta ohi.

Aleksander Barkov oli yhä sivussa ja Florida kyntää nyt neljän ottelun tappioputkessa.

Juuse Saros teki 22 torjuntaa ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Ottelussa tehtiin vain yksi osuma ja sen viimeisteli Filip Forsberg päätöserän jälkipuolella. Se ratkaisi ottelun Predatorsille 1–0. Nollapeli oli Saroksen kauden kolmas ja uran 23:s. Nashville voitti myös edellisen ottelunsa nollapelillä. Silloin kaatui Florida. Nashville porskuttaa nyt viiden ottelun voittoputkessa. Detroitilla on viidestä kaksi tappiota.

Kasperi Kapanen syötti ratkaisevan maalin ja St. Louis Blues voitti Minnesota Wildin jatkoajalla maalein 5–4. Syöttöpinna oli Kapasen kauden 15:s. Maalin siitä iski Brandon Saad. Bluesin Jordan Kyrou teki ottelussa hattutempun.

Illan ainoa Nashvillessä…