NHL:n Floridalle tärkeä kotivoitto jatkoajalla

25.11.2021 07:15

Aaron Ekblad varmisti Floridan 11 kotivoiton.@AOP

Jääkiekko

Florida Panthers voitti Philadelphia Flyersin keskiviikkona kotonaan jatkoajalla 2-1 ja jatkoi voitollaan seuran parhaan kauden aloitusta. Kotivoittoja on nyt peräkkäin peräti 11. Voittoputki sivuaa Chicagon NHL-ennätystä. Voiton takuumiehenä oli puolustaja Aaron Ekbladin jatkoaikaosuma. Panthers-maalivahti Sergei Bobrovsky oli tulituksessa ottelussa. Hän torjui kiekon 32 kertaa.

Suomalaisille ei merkattu tehopisteitä ottelussa, mutta Anton Lundell sai Floridan hyökkääjistä toiseksi eniten jääaikaa. Hän pelasi 18.18 minuuttia.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen syötti ottelussa Anaheim Ducksia vastaan Nazem Kadrin 4-1 -osuman. Avalanche voitti Ducksin 5-2. Rantasen tehot ovat tällä kaudella 7+6.

St.Louis Blues hävisi Detroitille 4-2. Bluesin maalilla Ville Husso taiteili 19 torjuntaa.

Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen teki vierasottelussa Washingtonia vastaan tehot 1+1. Lehkonen kavensi ottelun 3-6:een kolmannen erän lopulla. Osuma on vasta Lehkosen toinen tällä kaudella. Edellisen kerran Lehkonen onnistui edellisessä ottelussa Nashvilleä vastaan. Myös puolustaja Sami Niku sai ottelussa pitkästä aikaa peliaikaa. Niku puolusti ottelussa 14.25 minuuttia.

Washington voitti ottelun 6-3. Alex Ovetchkin keräsi ottelussa kolme syöttöpistettä, mutta jäi ilman maaleja.

NY Rangersin Kaapo Kakko syötti Chris Kreiderin 4-1-osuman NY Islandersia vastaan. Rangers voitti Islandersin 4-1. Kakon tehot viidessä viimeisessä ottelussa ovat 3+3.