Floridan Lundell hienossa maalivireessä

03.12.2021 06:59

Anton Lundell auttoi Floridan voittoon Sabresia vastaan.@AOP

Florida Panthers voitti Buffalo Sabresin peräti 7-0 (0-3,3-1,4-1). Anton Lundell teki ottelussa kaksi maalia Floridalle. Ensin 5-4 -voittomaalin kolmannen erän puolivälin tuntumassa ja ottelun viimeisen osuman 7-4 juuri ennen ottelun päättymistä tyhjään maaliin. Floridalle teki ottelussa kaksi maalia myös Aaron Ekblad, jonka tehot olivat 2+1. Tehoille pelasi myös puolustaja Henri Jokiharju, joka oli syöttämässä Buffalon 4-1-osumaa ottelun toisessa erässä.

Dallas Star voitti Columbus Blue Jacketsin kotiottelussaan maalein 3-2 (1-1,2-1,0-0). Ottelun ainoat suomalaistehot keräsi tililleen Dallasin puolustaja Jani Hakanpää kahdella maaliin johtaneella syötöllään. Pisteet olivat Hakanpään kauden ensimmäiset.

Colorado Avalance jatkoi Montreal Canadiensin pitkää luisua. Colorado voitti vieraissa 4-1 (0-0,2-1,2-0). Montrealin ainoa oli Ben Chiarotin 1-1-tasoitus ylivoimalla toisessa erässä. Sitä oli syöttämässä Joel Armia. Coloradon Mikko Rantanen syötti Gabriel Landeskogin 4-1-osuman kolmannessa erässä.

Carolina Hurricanesin kurimus jatkui ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Senators vei pisteet Raleighista maalein 3-2 (1-0,0-0,2-2). Carolina on hävinnyt nyt viisi viimeisestä kuudesta. Teuvo Teräväinen teki kuitenkin Carolinan 2-1-kavennusmaalin ottelun kolmannessa erässä. Syöttäjänä osumaan toimi Sebastian Aho. Aho oli myös syöttämässä Andrei Svechnikovin 2-2-tasoitusta hetkeä myöhemmin. Sekä Teräväinen että Aho olivat jäällä yli 20 minuuttia. Anton Forsberg teki huikeat 47 torjuntaa Ottawan maalilla. Carolinan maalilla Antti Raanta torjui puolestaan 17.

Boston Bruins nollasi Nashville Predatorsin vähämaalisessa ottelussa luvuin 2-0 (1-0,1-0,0-0). Erik Haula oli syöttämässä Brandon Carlon 2-0-osumaa. Juuse Saros torjui Predatorsin maalilla 31 kertaa.

Minnesota Wild otti viidennen peräkkäisen voittonsa ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Wild voitti kotonaan maalein 5-2 (2-0,-2-2,1-0). Kaapo Kähkönen sai syöttöpisteen Wildin Kirill Kaprizovin ottelun 1-0-avausosumaan ensimmäisessä erässä. Kaprizov teki oteelussa tehot 2+1.