Luostarinen iski Devilsiä vastaan – Saros seikkaili

06.03.2024 07:13

Florida Panthersin Eetu Luostarinen taiteili hienon maalin ottelussa New Jersey Devilsia vastaan. Luostarinen onnistui toisessa erässä Dmitry Kulikovin ja Oliver Ekman-Larssonin syötöistä ja osuma vei Floridan 3–2-johtoon. Lopulta Florida voitti ottelun vieraissa maalein 5–3 (2–1,1–1,2–1).

Floridan muista maaleista vastasivat Nick Cousins kahdesti, Evan Rodrigues ylivoimalla ja tietysti kesto-onnistuja Sam Reinhart, joka laittoi kiekon tyhjiin.

Devils vaihtoi maanantaina päävalmentajaa, mutta muutos ei tuonut aseita NHL:n kärjen jengiä vastaan. Devilsin iskut teki Jack Hughes ylivoimalla, Timo Meier, Colin Miller. Devilsin tappioputki on nyt kolmen ottelun pituinen. Florida porskuttaa kuuden putkessa.

Juuse Saroksella ei ollut paras ilta Nashville Predatorsin maalilla ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Saros teki ottelussa 26 torjuntaa, mutta seikkaili myös väärään aikaan maalin takana. Canadiens voitti jatkoajalla maalein 4–3. Tappio katkaisi Predatorsin kahdeksan ottelun voittoputken.

Dallas Starsin Roope Hintz teki ratkaisumaalin jatkoajalla, Miro Heiskanen syötti neljä ja nuori Wyatt Johnston ylsi NHL-uransa ensimmäiseen hattutemppuun vierasottelussa San Jose Sharksia vastaan. Dallas voitti ottelun, kun jatkoa oli pelattu 1.49 minuuttia. Mikael Granlund teki San Josen 6–3-maalin kolmannen erän alussa. Sen jälkeen Dallas rynni tasoihin. Tappio oli Sharksin kahdeksas peräkkäinen.