TILANNEHUONE

Floridassa odotellaan kovinta tähteä takaisin kokoonpanoon

29.12.2021 18:33

Floridassa odotellaan kovinta tähteä takaisin kokoonpanoon

Panthers kaipaa Aleksander Barkovia pelaavaan kokoonpanoon.@AOP

NHL

Pitkä odotus on pian ohi. Florida Panthersin suomalaiskapteeni Alexander Barkov on harjoitellut joukkueensa mukana ja valmis tositoimiin. Barkov on ollut sivussa oikeastaan marraskuun puolivälistä asti. Hän kävi pelaamassa 7. joulukuuta St.Louis Blues -pelin, mutta loukkaantui heti uudelleen, eikä palannut enää ennen joulua. Joukkueen johdon mukaan Barkovin päivän kunto ratkaisee, pelaako hän keskiviikkona kotiottelussa NY Rangersia vastaan.

”Voin hyvin. On kiva olla mukana jäällä näiden kavereiden kanssa”, Barkov vakuuttaa Panthersin verkkosivujen haastattelussa.

Florida on tällä hetkellä Atlantic-divisioonan kolmannella sijalla. Kolme viimeistä ottelua on päätynyt tappioon. Barkovin lisäksi paljon muita pelaajia on ollut sivussa koronan ja loukkaantumisten vuoksi. Tiistaina joukkue sai kuitenkin monta miestä takaisin jäälle. Heidän joukossaan Eetu Luostarinen, MacKenzie Weegar, Owen Tippett, Mason Marchment ja Maxim Mamin.

”Meillä oli paljon pelaajia sivussa viime otteluista koronan ja loukkaantumisten vuoksi. Joukkue ei ole ollut sama kuin se, joka meillä on ollut jalkeilla koko kauden. Nyt melkein kaikki pelaajat ovat jo takaisin ja ne loputkin palaavat pian. Olemme melkein palanneet normaaliin”, Barkov uskoo.