Flyers lentää – Dallasin maalinteko sakkasi

19.01.2024 06:43

Dallas Stars sai viimeisteltyä vain yhden maalin ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Flyers voitti kotonaan peräti maalein 5–1(1–0,1–1,3–0). Flyersin Owen Tippett teki kaksi ja Scott Laughton iski sisään rankkarin, jonka sai, kun hänet kaadettiin irtiotosta. Lisäksi Flyersille osuivat Sean Walker ja Cam Atkinson. Dallasin ainoan teki Tyler Seguin. Flyers on voittanut nyt viisi viimeistä otteluaan.

Myös Colorado Avalanche joutui jyrän alle Bostonissa. Bruins voitti vieraansa 5–2 (3–1,0–1,2–0). Nathan MacKinnon jatkoi mahtavaa pisteputkeaan kymmeneen otteluun tekemällä 2–3-kavennuksen toisessa erässä. Avsin ensimmäisen maalin teki avauserässä Miles Wood. Bostonin tähti David Pastrnak teki ottelussa hattutempun. Hän teki ottelun avausmaalin ja kaksi viimeistä osumaa päätöserässä. Toinen niistä tuli ylivoimalla ja toisessa kiekko viskattiin tyhjiin.

Joonas Korpisalo pysäytti Ottawa Senatorsin maalilla 21 kiekkoa ja Senators otti 6–2-kotivoiton Montreal Canadiensista. Ottawa on yhä Atlantic-divisioonan viimeisenä. Montrealin Joel Armia laukoi ottelussa neljästi maalia kohden, mutta verkko ei kahissut.

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen teki kauden 12. maalinsa torstaina ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Oilers oli kuitenkin kotonaan vahvempi maalein 4-2 (0-2,3-0,1-0). Tolvasen osuma oli ottelun avausmaali ja se tuli ensimmäisen erän puolivälissä Oliver Björkstrandin syöttämänä. Seattle on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan. Oilers vetää jättimäistä 12 ottelun voittoputkea.

Flyersin Tippettiltä aika hienoja muuveja…