TILANNEHUONE

Fulham jahtaa tavoitettaan – edessä taas iso vastus

23.01.2023 11:41

Fulham jahtaa tavoitettaan – edessä taas iso vastus

Marco Silva ja Tim Ream olivat tyytyväisiä Chelsea-voiton jälkeen.©AOP

Valioliiga

Fulham saa Valioliigassa vieraakseen maanantaina Tottenhamin. Cottagers on liigataulukossa sijalla seitsemän ja eroa illan vastustajaan on vain kaksi pistettä, mutta silti manageri Marco Silva painotti ottelun lehdistötilaisuudessa erityisesti Valioliigassa pysymistä ja pelaamista jatkossakin. Fulhamilla on koossa 31 pinnaa ja Tottenhamilla 33.

”Tavoitteemme on jatkaa Valioliigassa. Se on meille erittäin tärkeä tavoite. 40 pistettä on usein se maaginen numero. Jos ja kun sen tavoittaa, jatkosta voi puhua. Yksi avaintekijöistä meillä on pelaaminen peli peliltä. Sitä me emme muuta. Peli peliltä mennään”, Silva sanoi.

Fulham on jo jättänyt toisen jättimäisistä lontoolaisvastuksista taakseen. Fulham voitti Chelsean kotonaan toissa viikolla maalein 2-1. Chelsea on sensaatiomaisesti vasta kymmenes liigassa. Tosin Fulhamin pitäisi pystyä myös pitämään se naapuri siellä takana. Matseja on vielä paljon pelaamatta tällä kaudella.

”Tämä on erityistä faneillemme, kun he katsovat sarjataulukkoa, mutta muuten me jatkamme vain peli peliltä”, manageri painottaa.

”Tietysti se on hienoa, että olemme nyt tällä sijalla”, Silva myönsi lopulta.

Tottenham-ottelussa tarvitaan varmasti taas kannattajien apuja, vastus on yksi paikallisjäteistä.

”Kannattajiemme edessä The Cottage on aina vaikea paikka vastustajille.”

Valioliigaa: Fulham – Tottenham Craven Cottagella maanantaina kello 22.