TILANNEHUONE

Gerrardilla edessä haasteellinen ilta

31.08.2022 07:03

Gerrardilla edessä haasteellinen ilta

Steven Gerrard tarvitsee jo menestystä.©AOP

Valioliiga

Manageri Steven Gerrardilla alkaa olla hieman kuumat paikat Aston Villan luotsina. Joukkue on hävinnyt neljästä Valioliigan koitoksestaan kolme ja kannattajat ovat jo näyttämässä hänelle ovea. Seuraavaksi Villa-luotsin pitää käyttää kaikki mahdolliset keinot pitääkseen seurajohdon ja kannattajat iloisena. Gerrard on keskiviikkona kuitenkin puun ja kuoren välissä, sillä vastassa on kaikki kauden neljä otteluaan voittanut Arsenal – ja vieraissa.

”Kohtaamme tämän haasteen yhdessä. Teen kaikkeni tukeakseni ja suojellakseni pelaajiani. Minulla on uskoa ja luottoa heihin”, Gerrard muotoili Valioliigan lehdistötilaisuudessa.

”Olen huomannut fanien reaktiot viimeisiin tuloksiin ja mielestäni se on ymmärrettävää. Vakuutan kuitenkin, että teemme kaikkemme, jotta tulokset muuttuvat.”

”Olen käynyt läpi vaikeita aikoja pelaajana ja myös lyhyen manageri-urani aikana. Edessäni on ennenkin ollut haasteita ja painetta. Otan ne vastaan nytkin ja kannan harteillani.”

Gerrard toivoo, että sairaana ollut Tyrone Mings on mukana kokoonpanossa. Philippe Coutinho kärsi krampeista West Ham -ottelussa.

”Hän sai potkun pohkeeseen, mikä aiheutti krampin. Uskon, että hän on pelikuntoinen.”

Arsenalilta on todennäköisesti sivussa Oleksandr Zinchenko, Thomas Partey ja Mohamed Elneny.

Valioliigaa: Arsenal – Aston Villa keskiviikona kello 21.30.