Glen Kamaran suuri unelma murskaksi julmalla tavalla

19.05.2022 01:02

Santos Borre laukoi Frankfurtin voiton sinetöineen rangaistuspotkun. @ AOP

Jalkapallo

Glen Kamaran unelma Eurooppa-liigan voitosta murskautui dramaattisella tavalla, kun Eintracht Frankfurt kaatoi Glasgow Rangersin Sevillassa pelatussa finaalissa rangaistuspotkukisan jälkeen.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi 1-1. Joe Aribo vei Rangersin johtoon 60 minuutin pelin jälkeen, mutta Santos Borré tasoitti yhdeksää minuuttia myöhemmin. Kamara vaihdettiin kentältä jatkoajan alkaessa. Hän pelasi ensimmäinen puoliajan vahvemmin, mutta katosi sitten kuvasta.

Kun jatkoaika jäi maalittomaksi, siirryttiin rangaistuspotkukisaan. Frankfurtin kaikki pelaajat onnistuivat rangaistuspotkukisassa, mutta Juventuksessa lainalla oleva Aaron Ramsey epäonnistui neljäntenä Rangersin laukojana, kun Kevin Trapp torjui vaihdosta ottelun lopussa kentälle tulleen walesilaisen heikon laukauksen.

Ottelu jäi tasoltaan varsin heikoksi. Kumpikin joukkue pystyi luomaan koko ottelussa vain kaksi huippupaikkaa. Rangersin paras paikka tuli jatkoajan loppuhetkillä, kun Trapp torjui ilmiömäisesti jalallaan Ryan Kentin ohjauksen viidestä metristä. Kamara

Eintracht Frankfurtin ainoa eurocup-voitto ennen tätä iltaa oli 42 vuoden takaa, kun joukkue voitti UEFA Cupin kaudella 1979-80. Glasgow Rangersin ainoa europokaali on kaudelta 1971-72, jolloin skottiseura voitti Euroopan cup-voittajien cupin.