Granlund ja Aho maalintekijöinä – tappiot tuli

25.02.2024 08:28

San Jose Sharks sai tällä kertaa kyytiä kotihallissaan Nashville Predatorsilta. Mikael Granlundin kolmannen erän kavennus ei lopulta paljoa auttanut, kun Predators vei pinnat 4–2 voitollaan.

Granlundin kauden seitsemäs maali tuli kolmannen erän alussa ja kavensi ottelun 1–2:een. Sharksin toisen maalin ottelussa teki Filip Zadina kolmannessa erässä. Predatorsille osuivat Kiefer Sherwood kahdesti, Filip Forsberg ylivoimalla ja Gustav Nyquist ottelun lopulla tyhjiin. Juuse Saros torjui Predatorsin maalilla lopulta 23 kiekkoa. Kaapo Kähkönen Sharks-maalilla pysäytti 31 kiekkoa.

Dallas vieraili lauantaina Carolina Hurricanesin luolassa Raleighissa. Täpötäyden hallin älämölö ei häirinnyt Starsia, vaan se kuittasi makean vierasvoiton lukemin 2–1. Miro Heiskanen syötti joukkueensa molempia maaleja. Ne viimeisteli Jason Robertson ja nuori Wyatt Johnston. Heiskasen syöttötilastossa koreilee nyt luku 30. Sebastian Aho teki Carolinan ainoan toisessa erässä. Se tasoitti ottelun 1–1:een. Osuma on suomalaishyökkääjän 22:s osuma tällä kaudella. Tappio päätti Canesin neljän voittoputken.

Edmonton Oilers otti kunnolla pataan kotiottelussan Calgary Flamesia vastaan. Flames voitti maalein 6–3. Kentällä oli jos jonkinmoista nahinaa pelaajien kesken varsinkin kolmannessa erässä. Noah Hanifin teki Calgarylle lopulta kaksi maalia. Oilersin supertähti Connor McDavid syötti jälleen kaksi. McDavid on NHL:n syöttötilaston kärkinimi 68 syötöllään. Calgary on nyt kahden voiton putkessa. Edmonton on puolestaan hävinnyt kolme viimeistä otteluaan.