Granlund ja Rantanen iskivät jälleen komeat osumat

23.11.2021 07:16

Mikael Granlund onnistui ottelussa Anaheimia vastaan.

Jääkiekko

NHL:n Colorado Avalanche voitti korona-tauon jälkeen peleihin palanneen Ottawa Senatorsin maanantaiyönä maalein 7-5. Mikko Rantanen oli jälleen tehokkaana. Hän veti Avalancen 5-5 -tasoitusmaalin kolmannessa erässä ylivoimalla. Osuma on Rantasen kauden seitsemäs.

Mikael Granlund auttoi Nashville Predatorsia voitton Anaheimista 3-2. ”Granny” onnistui ottelun toisessa erässä ylivoimalla. Granlundin tehotilasto näyttää mukavalta. 18 ottelussa 4+5=19.

Buffalo Sabersin puolustaja Henri Jokiharju palasi joukkueensa kokoonpanoon ottelussa Columbusta vastaan.  Hän oli syöttämässä ottelun avausmaalia, jonka teki Tage Thompson. Sabers hävisi ottelun 7-4. Jokiharjun kausi on ollut tähän asti torso. Hän loukkaantui 14. lokakuuta pelatussa ottelussa.

Columbuksen maalilla torjui ottelussa Joonas Korpisalo. Hän teki ottelussa 29 torjuntaa. Ottelu oli Korpisalon kauden kuudes.

St. Louisin puolustaja Niko Mikkola viimeisteli loppunumerot 5-2 ottelussa Las Vegasia vastaan. Mikkola pääsi jäälle koronna-pannan jälkeen, josta hän vapautui marraskuun 16. Mikkola on pelannut yhteensä kolmessa ottelussa tällä kaudella. Maali oli kauden ensimmäinen.