Granlund maalinteossa, Floridalle harvinainen kotitappio

23.02.2022 08:59

Mikael Granlund onnistui ylivoimalla.@AOP

Florida Panthers koki harvinaisen tappion kotihallissaan Sunrisessa tiistaina. Predators vei pelin yllättäen 6-4 ja katkaisi neljän ottelun tappioputkensa.

Panthers oli toiseen erän puolivälissä jo mukavasti 3-1-johdossa, mutta sitten Predators iski kaksi peräjälkeen tasoittaen pelin 3-3:een. Kolmannessa erässä Sam Bennett siirsi luvut Panthersille vielä 4-3, mutta ilo ei kestänyt. Heti perään Tanner Jeannot tasoitti 4-4:ään tekemällä alivoimaosuman ja sitten Mikael Granlund iski ylivoimalla. Lopuksi Jeannot iski kiekon vielä tyhjiin ja tauluun yllätysluvut 6-4 Predatorsille. Granlundin maali oli hänelle kauden kahdeksas ja se toi myös merkinnän ottelun ykköstähdeksi. Syöttöjä Granlund on tehnyt kaudella hulppeat 32.

Panthers on hävinnyt kotihallissan vain neljä kertaa. Otteluita siellä on pelattu 27. Tällä erää kotivoittoputki jäi yhdeksään otteluun. Floridalaisten iloksi Jonathan Huberdeau kerrytti pistetiliään kahdella syötöllä ja ne siirsivät hänet NHL:n pistepörssin kärkeen. Edmontonin Connor McDavid jäi taakse peräti yhdellä pisteellä.

Floridan suomalaiset eivät keränneet tiistaina tehopisteitä. Aleksander Barkov pelasi minuutteja hyökkääjistä toiseksi eniten, tuloksena, että plusmiinus-tilastoon merkittiin numero -3.