Granlund palasi – Kähköseltä huippupeli

15.02.2024 06:18

Viimeksi noin kuukausi sitten NHL-pelin pelannut Mikael Granlund palasi San Jose Sharksin kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen keskiviikkona vierasottelussa Winnipegissä. Ottelu oli Sharksin ensimmäinen helmikuussa.

Granlund otti paikkansa joukkueensa ykkösketjun sentterinä ja painoi heti paluuottelussaan menemään lähes 20 minuuttia. Niiden aikana hän laukoi kolmesti ja pelasi lähes minuutin ylivoimaa.

Winnipeg kuitenkin voitti ottelun kotonaan niukasti maalein 1–0. Ottelun ainoan maalin teki Kaapo Kähkösen vartioimaan Sharks-maaliin Jetsin Morgan Barron ensimmäisen erän lopulla. Voitto venytti Jetsin tämän hetken voittoputkea kahteen otteluun.

Sharks-vahti Kähkönen teki huikeat 38 torjuntaa ja hänet valittiinkin ottelun ykköstähdeksi, vaikka vastustajan veskari Connor Hellebuyck pelasi nollapelin. Nolla tuli 18 torjunnalla. Nollapeli oli Jets-vahdin uran 35:s.

San Jose on nyt taas hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Se on liigan toiseksi viimeisenä.