Granlundin tehot laiha lohtu – Florida taipui Arizonassa

02.11.2022 08:05

Nashvillen juhlat Edmontonissa hyytyivät nopeasti.©AOP.

Nashville Predatorsin Mikael Granlund syötti kaksi maalia ottelussa Edmonton Oilersia vastaan, mutta Oilers oli liian tehokas kotonaan ja vei pinnat osumin 7-4.

Edmonton Oilersin Evander Kane viimeisteli uransa viidennen hattutempun tuikkaamalla kiekon tyhjiin ottelun viime minuuteilla. Edmontonin pisterohmuja olivat luonnollisesti myös Leon Draisaitl tehoillaan 1+4 ja Connor McDavid tehoillaan 2+2. Lisäksi Oilersille osui Derek Ryan. Onnistuminen venytti Oilersin voittoputken jo viiteen.

Nashvillen maalisankareita olivat Mattias Ekholm, Ryan Johansen, Filip Forsberg ja Nino Niederreiter. Juuse Saros taiteili maalillaan 30 torjuntaa. Preds on ongelmissa. Se on voittanut kauden kymmenestä ottelustaan vain kolme.

Florida Panthersin ruuti on myös kuivaa. Joukkue onnistui vain kerran Arizona Coyotesin pienessä kotiluolassa Tempessä. Osuman teki toisessa erässä Colin White. Coyotes voitti matsin 3-1. Matias Maccelli oli syöttämässä Coyotesin 1-1-tasoitusta, jonka viimeisteli Lawson Crouse ylivoimalla. Muut maalit joukkueelle teki Nick Ritchie ylivoimalla ja Clayton Keller tyhjiin ottelun lopussa. Karel Velmelka oli maalillaan vireessä. Hän teki Arizonan maalilla huikeat 40 torjuntaa.