Granlund teki kauden ensimmäisen maalinsa

26.11.2023 08:14

Mikael Granlund avasi vihdoin maalitilinsä sunnuntaiaamuna ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Granlundin maali tuli loistavalla yksilösuorituksella kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla ja se vei Sharksin 3–2-johtoon kotihallissaan. Osumaa syöttivät Calen Addison ja Mario Ferraro.

Granlund oli ottelun ykköstähti. Hän syötti lisäksi ottelussa yhden. Granlundin tehot kaudella ovat nyt 1+4.

San Jose voitti ottelun lopulta 4–3(1–1,1–1,2–1) ja katkaisi sillä taas kolmen ottelun tappioputkensa. Ottelun avausmaalin teki Ty Emberson, jolle osuma oli NHL-uran ensimmäinen. Joukkueelle onnistuivat myös Fabian Zetterlund ja Mike Hoffmann Granlundin avustuksella.

Järkyttävän heikkoa kautta pelaava San Jose Sharks on liigassa silti yhä jumbona. Se on hävinnyt kauden 21 ottelustaan 15. Suoria voittoja sillä on tilillään nyt neljä.