Granlund teki maalin – Sharks hävisi taas

04.03.2024 07:07

San Jose Sharksin hyökkääjä Mikael Granlund teki kauden kahdeksannen maalinsa Minnesota Wildin verkkoon sunnuntaina. Granlundin osuma oli ottelun avausmaali ja se tuli ylivoimalla toisen erän alussa. Pian sen perään Nico Sturm taiteili San Joselle alivoimaosuman. Kaapo Kähkönen teki Sharks-maalilla 28 torjuntaa. San Jose kuitenkin hävisi jälleen ja sen tappioputki venyi seitsemään. Wild voitti ottelun lopulta maalein 4–3 (0–0,2–2,2–1). Wildin tähtihyökkääjä Kirill Kaprizov teki jälleen hattutempun. Edellisen hän viimeisteli vain kaksi viikkoa sitten. Kaudella niitä on tullut jo kolme. Samalla hän pääsi 300 NHL-tehopinnaan urallaan.

Ukko-Pekka Luukkonen teki Buffalo Sabresin maalilla 30 torjuntaa, mutta Winnipeg Jets otti pisteet. Jets voitti vierasottelunsa kolmannen erän neljän maalin tykityksellä ja lopulta luvuin 5–2 (1–1,0–1,4–0). Kaksi Jetsin viimeistä osumaa tehtiin tyhjään maaliin.

Urho Vaakanainen keräsi syöttöpisteen Anaheimin ainoasta maalista Vancouver Canucksia vastaan. Osuman iski maaliin Alex Killorn. Syöttöpinna oli Vaakanaisen kauden kymmenes. Anaheim kuitenkin hävisi kotihallissaan maalein 2–1.

Arizona Coyotesin Juuso Välimäki kakkossyötti Michael Kesselringin tekemän 3–1 maalin ja Matias Maccelli syötti Dylan Guentherin viimeistelemän 4–1-ylivoimamaalin vierasottelussa Washington Capitalsia vastaan. Isäntäjoukkue sai lopulta kylmää kyytiä lukemin 5–2. Alex Ovetshikin laukoi ottelussa kahdeksan kertaa, mutta tehopinnoja ei irronnut. Joukkueet kohtasivat kahdesti tällä kaudella ja Arizona vei sarjan maalein 11–2.