TILANNEHUONE

Grealish lupaa enemmän maaleja

17.09.2022 21:18

Grealish lupaa enemmän maaleja

Jack Grealish onnistui lauantaina maalinteossa.©AOP

Valioliiga

Manchester Cityn Jack Grealish teki kauden ensimmäisen Valioliigan maalinsa lauantain ottelussa Wolverhamptonia vastaan. City voitti vierasottelunsa luvuin 0-3 . Grealish osui heti alussa, vain 55 sekunnin pelin jälkeen. Cityn muut maalit tekivät Erling Haaland ottelun 16. minuutilla ja Phil Foden ottelun 69. minuutilla.

Wolves pelasi yhden miehen vajaalla puolen tunnin jälkeen. Nathan Collins potkaisi Grealishia vatsaan puolustustilanteessa ja katsoi sen jälkeen punaista. Grealish ei kuitenkaan tuntenut vatsakipuja, kun hän iloitsi maalistaan. Kritiikkiäkin maalittomuudesta oli ehtinyt jo korviin kantautua.

”Aivan. Minun pitäisi tehdä enemmän maaleja, mutta minun pitäisi saada myös enemmän syöttöjä”, Grealish totesi ottelun jälkeen englantilaislehdistölle. Nyt unelmamaali tuli Kevin de Bruynen syötöstä.

”Ihmiset aina puhuvat minusta ja siitä summasta, jolla minut ostettiin. En luultavasti ole tehnyt niin paljon maaleja urallani kuin monet muut. Aston Villassakin tein Valioliigassa sellaiset 14 tai 15 maalia kahden kauden aikana”, pelaaja muistutti.

”Haluan tehdä lisää maaleja ja erityisesti tämän joukkueen kanssa ja näiden fanien edessä. Toivottavasti onnistun.”