TILANNEHUONE

Greenwood kiinnostaa Espanjan joukkueita

13.01.2024 19:15

Jalkapallo

La Ligan Getafe on kiinnostunut hankkimaan vakituisesti joukkueeseensa tämän kauden lainapelaajansa ja Manchester Unitedin kohutähden Mason Greenwoodin. Mediatietojen mukaan Getafe olisi valmis jopa tarjoamaan ennätyssumman pelaajasta.

Greenwood on vakiinnuttanut paikkansa lainajoukkueessa ja on tehnyt viisi maalia pelaamissaan 17 ottelussa. Hänet on myös jo nimetty joukkueen kuukauden pelaajaksi joulukuussa, mutta sen jälkeen hän on tosin ottanut myös punaisen kortin. Greenwoodin maine ei tunnu Espanjassa juuri menoa haittaavan.

Greenwood kertoo joukkueen somevideolla, että viihtyy hyvin Espanjassa ja kotoutumista on auttanut joukkueen muiden pelaajien apu. Hän kehuu myös Getafen faneja.

Greenwoodilla on sopimustaan Manchester Unitedin kanssa jäljellä vielä 18 kuukautta. Unitediin pelaaja tuskin enää palaa, vaikka seuran uusi omistaja Sir Jim Radcliffe ei ole vielä halunnut ottaa asiaan kantaa. Medioissa on uutisoitu paljon Getafen lisäksi myös Barcelonan, Atletico Madridin ja ehkä jopa Real Madridin olevan kiinnostuneita pelaajasta.

Getafen päävalmentaja Jose Bordalas tuntee pelaajansa taustan ja tapahtumat, jotka johtivat oikeudenkäynteihin ja kohuotsikoihin. Hänen mielestään kyseessä on silti nyt kovasti työtätekevä jalkapallotalentti ja hän on iloinen, että tämän tason pelaaja on hänen joukkueessaan. Bordalas haluaisi pitää hänet mukana jatkossakin. Tosin hän toivoisi, että Mason osaisi jo hieman enemmän espanjaa.