Haaland historiankirjoihin – Leipzig sai kyytiä

15.03.2023 06:39

Erling Haalandin tykki puhui tiistaina.©AOP

Mestarien liiga

Manchester City antoi kovaa kyytiä Mestarien liigan vieraalleen RB Leipzigille tiistaina. Cityn supertähti Erling Haaland ei meinannut lopettaa maalitykitystään millään. Hän viimeisteli hulppeat viisi maalia Leipzigin verkkoon.

City voitti ottelun 7-0 ja purjehti otteluparista jatkoon Mestarien liigassa yhteismaalein 8-1.

Haaland aloitti maalisarjansa Cityn saamasta rankkarista ottelun 22. minuutilla. Norjalainen iski lisäksi 24. minuutilla, 45+2 minuutilla ja toisella puoliajalla 53. ja 57. minuutilla. Cityn muut maalit viimeisteli Ilkay Gündogan 49. minuutilla ja Kevin DeBryne ajassa 90+2.

Haaland,22, on tehnyt tällä kaudella nyt 39 maalia kaikissa kilpailuissa. Hän on nyt myös historian nuorin viisi maalia yhdessä Mestarien liigan ottelussa tehnyt pelaaja.