TILANNEHUONE

Haaland yllättää aina – ”Uskomaton vaisto”

08.10.2022 11:22

Haaland yllättää aina – ”Uskomaton vaisto”

"Lisää hurrausta, kiitos!"©AOP

Valioliiga

Manchester Cityn norjalaishyökkääjä Erling Haaland on jo lyhyessä ajassa saanut kannattajat ja ei-kannattajat haukomaan henkeään taikurimaisilla peliesityksillään. Haaland on tehnyt jo 14 maalia kauden kahdeksassa Valioliigan ottelussa. Joukkueen manageri Pep Guardiola kommentoi viikolla, että hänellä ei ole tähdelle paljoa opetettavaa, vaikka opittavaa tällä varmasti vielä on. Manageri näkee erityisesti, että Haalandin pelinluku ja vaistot ovat äärimmäisen terävät ja niitä voi kehittää yhä edelleen.

”Hänellä on se uskomaton hyökkääjän vaisto. Jos hän menisi sekunnin aiemmin tilanteeseen, pallo ei olisi siellä, mutta sitten hänellä on tämä uskomaton taito – ja hän on siellä. Se aina yllättää minut”, Guardiola intoili liigan lehdistötilaisuudessa.

Man City kohtaa lauantain ottelussaan Southamptonin. Piireissä kohistaan sopivasti ottelun alla, että Saints-manageri Ralph Hasenhuttl olisi saamassa potkut. Joukkueen tulokset sakkaavat. Kolme viimeistä ottelua on päätynyt tappioon. Valioliigassa joukkue on 16:s. Viime kaudella Southampton pelasi silti kaksi kertaa Cityä vastaan tasatuloksen.

Valioliiga: Man City -Southampton lauantaina 8.10. kello 17.