Hakanpää ja Hintz maalivireessä kotijäällä

09.02.2023 07:10

Kiirettä piti myös Dallasin maalilla.©AOP

Dallas Stars voitti jälleen Minnesota Wildin. Voitto tuli nyt kotijäällä ja taas selkein lukemin 4-1.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisen erän alkupuolella Dallas pääsi maalin makuun ja iski kolme osumaa. Ensin kapteeni Jamie Benn teki maalin, kun erää oli pelattu 23 sekuntia. Benn juhli maalillaan uransa 100o. NHL-matsia. Maalin kakkossyöttäjä oli Esa Lindell. Reilut viisi minuuttia myöhemmin Radek Faksa vei Dallasin 2-o-johtoon ja erän puolivälissä Jani Hakanpää teki kauden viidennen maalinsa ja siirsi numerot jo 3-0:aan. Osuman syöttivät Roope Hintz ja Jason Roberts. Erän lopulla Wildin Joel Eriksson Ek pilasi Stars-maalivahti Jake Oettingerin nollapelin kaventamalla 3-1:een. Veskari teki kuitenkin 39 torjuntaa. Wildin Filip Gustavssonille niitä kertyi 33.

Kolmannen erän lopulla Hintz toimitti kiekon Wildin tyhjään maaliin Robertsonin avulla ja juhli otteluvoiton lisäksi kauden 22. maaliaan.

Joel Kiviranta ei pelannut ottelussa. Hän on sivussa toistaiseksi alavartalovamman vuoksi.

Dallasin pisteputki on jo seitsemän ottelun pituinen.

Hakanpään osuma näkyy tästä.

NY Rangersin Kaapo Kakko syötti Filip Chytilin 2-0-maalin ensimmäisen erän puolivälissä ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Rangers voitti ottelun 4-3. Voitto oli Rangersin kolmas peräkkäinen. Vancouverin saldo on 2-2-1 uuden valmantajan Rick Tocchetin alaisuudessa.