Hakanpää ja Pärssinen onnistuivat maalinteossa

13.01.2024 07:08

Dallas Starsin puolustaja Jani Hakanpää onnistui kauden toisessa maalissaan perjantaina ottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Starsista ei kuitenkaan ollut pysäyttämään vierastaan, vaan Preds voitti ottelun kolmannen erän rallissa maalein 6–3(0–0,2–0,4–3).

Predatorsin Juuso Pärssinen viimeisteli loppulukemat vetämällä kiekon tyhjiin. Maali tuli vain 31 sekuntia ennen peliajan loppua. Se oli hyökkääjän kauden seitsemäs osuma. Pari minuuttia häntä ennen myös Gustav Nyqvist laittoi kiekon tyhjiin.

Predatorsin maalilla Kevin Lankinen pärjäsi 19 torjunnalla. Hakanpään lisäksi Lankisen ohitti Wyatt Johnston ja ylivoimalla Matt Duchene. Dallasin vahti Jake Oettinger oli suuremmassa tulituksessä. Hän teki paluuottelussaan 32 torjuntaa. Oettinger oli sivussa loukkaantumisen vuoksi 15. joulukuuta lähtien.

Perjantai-illan toisessa ottelussa Philadelphia Flyers voitti Minnesota Wildin jatkoajalla maalein 4–3. Flyersin Joel Farabee iski ottelussa kaksi maalia, joista toinen oli jatkoajan voitto-osuma. Wild on nyt hävinnyt kolme viimeistä, Flyers puolestaan voittanut kaksi.