TILANNEHUONE

Härkälä jättää Ässät – Pikkarainen tilalle

25.03.2024 19:22

Liiga

Porin Ässät vaihtaa ensi kaudeksi valmentajaa. Ässiä tällä kaudella valmentanut Jere Härkälä ei jatka tehtävässä. Hän ehti päävalmentaa joukkuetta yhden kauden. Ässät oli Liigassa 11:s kuluvalla kaudella.

Samalla Ässät tiedotti nimittäneensä uudeksi päävalmentajaksi HIFK:sta ja HPK:sta tutun Jarno Pikkaraisen, 51, joka palaa Liiga-joukkueen luotsiksi yhden kauden tauon jälkeen.

”Muutos tehdään, tukeaksemme tavoitettamme olla joka vuosi sarjassa kahdeksan parhaan joukossa. Päättyneellä kaudella keräsimme viimeisistä 45 ottelusta 52 pistettä pistekeskiarvolla 1,16 ja meidän täytyy katkaista tuloksellisesti huono kierteemme”, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen perustelee tiedotteessa.

”Liiga on murroksessa, jonka myötä kilpailu tulee entisestään kiristymään. Kokonaisanalyysimme pohjalta vaatimustasoa pitää nostaa jokaisella osa-alueella tukeaksemme tavoitettamme.”

”Jarno Pikkarainen on kokenut ja menestystä saavuttanut valmentaja. Hän on saanut revittyä parhaan irti joukkueistaan ja tuo hyvää johtajuutta sekä vaatimustasoa organisaatioomme”, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.