Haula lähellä hattutemppua – maila katkesi

28.10.2023 07:21

Devilsin Erik Haula oli illan ykköstähti New Jerseyssä kahdella maalillaan. Devils voitti Buffalo Sabresin kotonaan maalein 5–4 (2–2,1–1,2–1).

Haula onnistui ensin toisessa erässä alivoimalla 3–2-johtomaalissa. Kolmannessa erässä hän veti joukkueensa voittomaalin Kevin Bahlin ja John Marinon syötöistä. Osuma oli suomalaishyökkääjän kauden neljäs ja yhteensä hän viimeistellyt kaudella tehot 4+1.

Haula oli päätöserässä hyvin lähellä hattutemppua, mutta häneltä katkesi maila, kun hän oli lämäämässä kiekkoa tyhjiin ottelun lopulla.

”Harmi. En ole tehnyt hattutemppua, enkä tiedä kuinka lähelle vielä toiste pääsen sitä”, Haula totesi seuran haastattelussa.

”Olisimme voineet pelata ottelussa paremminkin, mutta kausi on aluillaan ja kaikki yrittävät parantaa.”

Nuori Luke Hughes syötti kaksi maalia Devilsille ja hänen veljensä Jack iski yhden. Jack Hughes on tenyt 18 pinnaa seitsemässä ottelussa.

Buffalon maalilla aloitti Eric Comrie, mutta hänet vaihdettiin Ukko-Pekka Luukkoseen 16 torjunnan ja sitten loukkaantumisen jälkeen. Luukkonen torjui ottelussa 19 kertaa. Buffalon Henri Jokiharju keräsi kauden neljännen syöttöpisteen autettuaan JJ Peterkaa ottelun avauserän 1–0-osumassa.