Haula maalinteossa – Florida jäi nollille

15.03.2024 06:26

New Jersey Devilsin Erik Haula oli yksi joukkueensa maalintekijöistä ottelussa Dallas Starsia vastaan. Devilsillä oli viisi muutakin onnistujaa ja joukkue voitti vieraissa makeasti 6–2 (2–2,3–0,1–0).

Haulan maali tasoitti ottelun 1–1:een ottelun kuudennella minuutilla. Dallasin salama-alun viimeisteli Wyatt Johnston vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Haulan osuma oli pelaajan kauden 14:s. Devilsille osuivat myös Chris Tierny 2–2, jossa kiekko pomppi sisään Miro Heiskasesta. Lisäksi onnistui Dawson Mercer 3–2, Timo Meier 4–2, Tomas Nosek 5–2 ja Alexander Holtz. Dallasin toisen teki ensimmäisen erän puolivälin tuntumassa Craig Smith ja sitä syötti Jani Hakanpää. Dallas on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja Devils katkaisi kahden luisun.

Carolina Hurricanes antoi kyytiä kotihallissaan Florida Panthersille maalein 4–0. Frederik Andersen pelasi Canesin maalissa ja nollapeli oli viikko sitten peleihin palanneelle veskarille kauden ensimmäinen, ensimmäinen yli vuoteen ja uran 25:s. Jevgeni Kuznetsov teki ottelun 3–0-maalin ja se oli hänen ensimmäisensä Carolinan nutussa.

Mikael Granlund syötti kaksi maalia, mutta San Jose Sharks hävisi Pittsburgh Penguinsille vieraissa maalein 6–3. Valtteri Puustinen pelasi Pittsburghille yli 10 minuuttia ilman tehoja, Jesse Puljujärvi ei pelannut ottelussa. San Josen matseista kaksi viimeistä on taas päättynyt tappioon. Voitolla Pens katkaisi neljän tappion putkensa.

Detroit Red Wingsin tappioluisu jatkui ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Red Wings hävisi kotonaan maalein 1–4. Tappio oli jo seitsemäs peräkkäinen. Arizonan Matias Maccelli syötti jälleen yhden ja siitä tuli hänen 35:s syöttöpinnansa tällä kaudella. Detroit on nyt pudotuspeliviivan väärällä puolella.