Haula tykitti jälleen – Devils mukavaan kotivoittoon

30.10.2023 07:53

New Jersey Devils jatkoi hyvää kotivirettään ja Erik Haulankin tykki puhui jälleen, kun Devils voitti Minnesota Wildin maalein vahvan toisen erän turvin maalein 4–3(1–1,3–1,–0–1).

Devilsin Jesper Bratt ja Wildin Pat Maroon vastasivat ottelun ensimmäisen erän maaleista. Toisessa erässä Ryan Hartman vei Wildin hetkeksi 2–1-johtoon ylivoimalla. Devilsin pyöritys alkoi hetken päästä Tyler Toffolin 2–2-ylivoimatasoituksella. Sen jälkeen Haula osui mahtavasti kaukotykillään ja erän lopulla Bratt iski illan toisen ylivoimalla ja siirsi ottelun numerot 4–2:een. Kolmannessa erässä Wildin Jake Middleton kavensi vielä 3–4:ään.

Devils on voittanut viidestä viimeisestään yhden. Haula on tehnyt tällä kaudella jo viisi maalia. Hyökkääjän tehot ovat 5+1.