Haulalle syöttöpinna, Dallas jäi ilman maaleja

05.01.2023 07:51

Splash. Ville Husso ohitettiin viidesti keskiviikkona.©AOP

Ville Hussolla oli hankala ilta kotihallissa Detroitissa, kun New Jersey Devils korjasi pisteet matkaansa maalein 5-1.

Ensimmäinen erä oli maaliton. Devils aloitti maalien latomisen toisessa erässä. Osumista vastasivat aluksi Dougie Hamilton ylivoimalla 1-0 ja Nico Hischier ylivoimalla 2-0. Kolmannessa erässä onnistuivat Michael McLeod 3-0, Alexander Holtz 4-0 ja Jack Hughes Erik Haulan syötöstä 5-0. Syöttöpinna oli Haulan kauden 15:s. Detroitin ainoan osuman teki ottelun lopussa ylivoimalla Lucas Raymond.

Husso torjui malillaan 22 laukausta, mutta kaikki viisi upposivat. Olli Määttä puolusti Detroitille 19 minuuttia ilman tehopisteitä. Devilsin Vitek Vanecek oli vireessä. Hän teki ottelussa 32 torjuntaa. Kohtaaminen oli viimeinen otteluparin kolmesta tällä kaudella. Devils voitti niistä kaksi.

Dallas Stars floppasi Anaheimissa Duckseille totaalisesti tekemättä maaliakaan. Ducks voitti ottelun 2-0. Se viimeisteli ottelun kaksi maaliaan heti ensimmäisessä erässä. Ne olivat Adam Henriquen ja Mason McTavishin käsialaa. Ducks jäähyili jälleen, mutta John Gibson oli Ducks-maalillaan hyvässä vireessä. Hän torjui ottelussa yhteensä 35 kiekkoa. Ducks on läntisen konferenssin toiseksi viimeinen ja Dallas toinen. Dallas hävisi myös edellisen ottelunsa tiistaina Los Angelesissa. Kings voitti 3-2.